Project ‘tafeldecoratie’

Les techniek in 2A1: tafeldecoratie

« 1 van 2 »

Scholenveldloop

In onze school kozen enkele jongeren om mee te doen aan de medailleloop. De meerderheid deed mee aan “Run for fun”, waarbij ze in alle solidariteit aan de eindstreep op elkaar wachtten om samen letterlijk over de eindstreep te vallen.

Iedereen mag eens op de plek van “goud – zilver -brons” staan want elkeen heeft zijn talent en samen vormen we één unieke groep.

« 2 van 5 »

Tweedaagse

Op 7 en 8 september gaven we een extra start aan ons schooljaar met een tweedaagse in de Kalei te Dilsen.

In de kapel van Plockroy kwamen we samen rond een startviering om onze instrumenten op elkaar af te stemmen zodat het een schooljaar van verbondenheid en vreugde wordt.

Nadien zetten we onze fietstocht verder richting Dilsen waarbij we onderweg genoten van groepsvormende spelen. Daar aangekomen maakten we ons persoonlijk schilderijtje voor in ons klaslokaal in een creatieve workshop. Na het spel Cluedo vol overgave te spelen, genoten we ’s avonds van een workshop percussie; om de dag af te sluiten met een heus kampvuur.

Vrijdagvoormiddag werkten we verder aan groep vormen in onze klas en het omgaan met diversiteit.

Omdat de namiddag letterlijk in het water viel; reden we met auto’s terug naar Meeuwen na in grote groep op een creatieve manier gecheckt te hebben in welke mate we elkaar nu ook beter kennen.

De warme sfeer die dit in de groep bracht, was hartverwarmend en gaf een mooie start aan dit schooljaar!

« 1 van 15 »

Start nieuwe schooljaar

In onze middenschool zijn wij voor het laatste jaar het nieuwe schooljaar gestart met het jaarthema: Hier zit muziek in!

In ons logo verwerkten we oren, ogen en handen.

Als we allemaal naar elkaar luisteren, als we zien waar anderen ons nodig hebben en als iedereen een handje toesteekt kan het een prachtig schooljaar worden!

Strandstoel

Bijna vakantie …. Project 1B Strandstoel