Afscheid van de allerlaatste leerlingen in onze Middenschool te Meeuwen. Het ga jullie goed!

« 1 van 5 »

Onze allerlaatste sportdag van onze tweedejaars.

« 1 van 6 »

Op 30 juni 2018 sluit Middenschool Meeuwen haar deuren…

Onze allerlaatste weken in Middenschool Meeuwen… dat laat ook onze leerlingen niet onberoerd. Ze verrasten ons vandaag met het opfleuren van het leraarslokaal en de boodschap: “Bedanktvoorhetgeweldigejaar#ballonnen maken gelukkig#van de beste liefsteleerlingen#lovemiddenschoolmeeuwen#alsweietsdoendoenwehetgoed”
Door ons vandaag te verrassen, bereiken ze zoveel mogelijk leerkrachten die hun laatste lessen hier geven de komende drie dagen.

Ook jullie leerlingen: Dankjewel voor wie je bent en hoe je groeide in onze school! Vergeet nooit dat elk van jullie zoveel talent heeft en dat dit een geschenk is voor onze wereld!

« 1 van 3 »

Auteurslezing Bart Moeyaert

De voorbije maand zaten onze leerlingen met hun neus in de boeken van Bart Moeyaert. Iedere leerling koos een boek, las het, besprak het met een medeleerling en maakte er een creatieve verwerking van. Maandag 5 maart stond Bart Moeyaert hen op te wachten in de bibliotheek. Meteen hingen de jongeren aan zijn lippen. Je kon je gewoon inbeelden wat hij in woorden bracht. Wat een geweldige verteller! Sommigen hebben thuis meteen zijn website bezocht om nog meer te weten te komen. We kunnen dus wel besluiten dat het een geslaagde literaire middag was.

Er staan geen afbeeldingen in deze galerie

Dikke Truiendag

De leerlingen kregen als opdracht om een fles water de hele dag zo warm mogelijk te houden.

Ze mochten hiervoor zelf materiaal meebrengen. De motivatie was er!

Noor Bongaerts, Emma Schoofs Toon Thijs en Daan Van den Boer slaagden erin de fles het warmst te houden.